Reserveren

Virtuele tour


PARKEERGELEGENHEID IN VOORHOUT
In Voorhout kunt u (gratis) parkeren op de grote parkeerplaats recht tegenover ons restaurant. Wel uitkijken met oversteken, daarna loopt u zo ons restaurant in.

COVID-19

Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend. Ons restaurant en terras zijn "Corona-proof". Onze indeling is volgens de richtlijnen van het RIVM, om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

HUISREGELS BIJ PROEFLOKAAL 'T SOLDAATJE
- Bij binnenkomst uw handen desinfecteren.
- Gedurende de avond aan tafel blijven zitten.
- Wilt u afrekenen? Dan komen wij naar u toe en kunt u blijven zitten.

Daarnaast moeten alle regels van het RIVM worden nageleefd. Wij vertrouwen op uw begrip en op uw medewerking om deze regels na te leven.

Reserveren voor Proeflokaal 't Soldaatje Voorhout

Maandag t/m Zondag
Openingstijden van onze keuken 16:30 uur tot 21:00 uur
Restaurant open tot 23:30 uur

Let op: wij hebben geen sessies! U kunt bij ons dus gezellig dineren en natafelen.

Wanneer u voor meer dan 2 personen reserveert, gaan wij er vanuit dat u uit 1 huishouden komt. Is dit niet het geval? Noteer dat graag bij uw reservering.Staat uw tijdsvak er niet meer tussen? Wij hebben wellicht nog plek binnen of eventueel op ons tuinterras. Bel: 0252-742079

Als u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen, controleer of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en controleer uw spambox (ongewenste mail). In alle overige gevallen kunt u ons bereiken op 0252-742079 of mailen naar info@proeflokaaltsoldaatje.nl


Reserveren